Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane vor furniza servicii de natură intelectuală pentru Medical Analysis SRL Constanța (document)

ro

07 Nov, 2015 23:57 1339 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, potrivit anunțului cu numărul 163509/05.11.2015, a atribuit, prin negociere accelerată, contractul „Servicii de natură intelectuală pentru Societatea Medical Analysis SRL Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
 
Valoarea totală finală a contractului a fost de 16.696 lei cu TVA inclus (0%).
 
Contractul numărul 31, „Servicii de natură intelectuală pentru Societatea Medical Analysis SRL Constanța”, a fost atribuit operatorului economic Oprea Cristina-Felicia, cu adresa în București Sector 6, unde valoarea totală finală a contractului a fost  de 8.348 lei cu TVA inclus.
 
Contractul numărul 32, „Servicii de natură intelectuală pentru Societatea Medical Analysis SRL Constanța”, a fost atribuit operatorului economic Stoica Adela, domiciliată în sat Homorod, județul Brașov, iar valoarea constractului fiind de 8.348 lei cu TVA inclus.


Sursa foto: aoperspectiva.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii