Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:26 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două contracte atribuite de Nuclearelectrica unei firme din Bucureşti (documente)

ro

06 Apr, 2017 17:08 1737 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica a atribuit recent un contract de achiziţie produse chimice pentru preparări de laborator unei societăţi din Bucureşti. Conform liciatiapublica.ro, criteriul de atribuire l-a reprezentat preţul cel mai scăzut, iar contractul a fost atribuit societăţii Tyd Elan S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, strada Cătinei nr. 38, care va livra către Nuclearelectrica reactivi chimici pentru suma de 5.962,13 lei.

De asemenea, pe data de 13 martie 2016, Societatea Naţională Nuclearelectrica a mai atribuit un contract de furnizare Hidrat de hidrazină 55% tot firmei Tyd Elan S.R.L. contra sumei de 320.112 lei.

Despre SC Tyd Elan SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Tyd Elan SRL are un capital social subscris de 10.000 de lei, integral vărsat, divizat în 1000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Societatea are doi asociaţi, Gabriel Dumitru, cu un aport la capital de 100 de lei şi cotă de participare la beneficii şi pierderi: 1% / 1% şi Elena Dumitru, cu un aport la capital de 9.900 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99% / 99%. Elena Dumitru este şi administratorul societăţii.

Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul fiscal 2015 firmja a raportat o cifră de afaceri netă de 3.422.241 de lei, un profit de 498.112 de lei şi 8 angajaţi.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii SC Tyd Elan SRL au declarat că aceste două contracte nu sunt primele obţinute cu Nuclearelectrica.

„Încă nu am semnat efectiv contractele, suntem în etapa de finalizare. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi ai societăţii noastre, care are ca activitate principală comerţul cu ridicata al produselor chimice, la data de 31 decembrie 2016 eram 10 salariaţi” – a declarat pentru ZIUA de Constanţa, Elena Dumitru, administratorul societăţii Tyd Elan SRL.

În secţiunea Documente pot fi consultate anunțurile de atribuire publicate pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii