Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DMV Aviatech SRL, contract cu Aeroportul „Delta Dunării“ din Tulcea. Iată care este obiectul achiziției

ro

17 May, 2021 08:20 3592 Marime text
  • DMV Aviatech SRL va furniza  autovehicule (mijloace aeroportuare) pentru cresterea sigurantei pasagerilor si bagajelor pentru Regia Autonoma Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea. 
Regia Autonoma Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de autovehicule (mijloace aeroportuare) pentru creșterea siguranței pasagerilor și bagajelor. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Contract Autovehicule (mijloace aeroportuare) pentru creșterea siguranței pasagerilor și bagajelor, cu împărțire pe 2 loturi: LOT 1: Degivror aeronave; LOT 2: Echipament de deszapezire compact și degivror de pistă".
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea autovehiculelor pentru Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“  Tulcea este DMV Aviatech SRL.

Atribuirea a avut loc în data de 21.04.2021.   

Descrierea contractului
 
LOT 1: Furnizarea unui DEGIVROR AERONAVE (1 bucata), inclusiv serviciile accesorii furnizarii: instalarea - montarea, testarea si punerea în funcțiune, școlarizarea/instruirea pentru personalul utilizator al mijlocului aeroportuar la sediul entitatii contractante, inclusiv autorizarea de catre A.A.C.R.; intretinere/mentenanta pe o perioada de 60 de luni: perioada de garantie completa de 24 luni pentru toate partile componente si post-garantia mijlocului aeroportuar – 36 luni, in conformitate cu prevederile din Caietul de sarcini;

LOT 2: Furnizarea unui ECHIPAMENT DE DESZAPEZIRE COMPACT SI DEGIVROR DE PISTA (1 bucata), inclusiv serviciile accesorii furnizarii: instalarea - montarea, testarea si punerea în funcțiune, școlarizarea/instruirea pentru personalul utilizator al mijlocului aeroportuar la sediul entitatii contractante, prezentarea specificatiilor tehnice avizate de catre A.A.C.R.; intretinere/mentenanta pe o perioada de 60 de luni: perioada de garantie completa de 24 luni pentru toate partile componente si post-garantia mijlocului aeroportuar – 36 luni, in conformitate cu prevederile din Caietul de sarcini.

Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar termenul in care entitatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari in a 11-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.
 
Firma câștigătoare este DMV Aviatech SRL.
  
Despre DMV Aviatech SRL
 
Firma a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Timişoara, Piaţa Alexandru Mocioni. Capitalul social subscris este de 200.000 de lei, integral vărsat, compus din 4.000 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Nicolae Valentin Stoi, născut pe 6.12.1979, în Lupeni, Hunedoara. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente”.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii