Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Silvică Constanţa achiziţionează uniforme de serviciu de peste 90.000 de lei (document)

ro

06 Feb, 2015 18:43 3030 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor ROMSILVA, prin Direcţia Silvică Constanţa, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului “Uniforme de Serviciu Direcţia Silvică Constanţa”, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Agentul economic declarant câştigător, SC MAleo SRL, din Buzău, va livra uniformele la sediile Direcţiei Silvice Constanţa, ocoalele silvice Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Hirsova, Pepinieră Agigea şi Herghelia Mangalia.
 
Valoare contractului este de 92.295 de lei.

Despre SC Maleo SRL

SC Maleo SRL este o firmă ce îşi are sediul în Buzău, a fost înfiinţată la data de 06.11.1992 şi are ca principal obiect de activitate „Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)”, conform Registrului Comerţului.Unic asociat este Aurelia I. Mănică. Aceasta mai este asociat şi administrator al TEXTIL DESIGN SRL, în funcţiune, din Buzău.
 
La finalul anului 2013, Maleo SRL raportase o cifră de afaceri de 4.701.920 de lei şi niciun salariat, potrivit Vrajitorul.eu. De asemenea, indicatorii financiari arată că firma se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „documente” a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii