Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Hidrografică a Forțelor Navale cumpără computere de la Forte Systems (document)

ro

29 Sep, 2016 19:08 3012 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Forte Systems SRL din Constanța a câștigat recent licitația inițiată de Direcția Hidrografică Maritimă a Forțelor Navale pentru achiziționarea a cinci calculatoare.
 
În schimbul contractului, Forte Systems va primi suma de 192.733 de lei. Suma inițială estimată de Forțele Navale pentru achiziția echipamentelor era de 229.166,67 lei. Forte Systems a câștigat contractul oferind prețul cel mai mic, dintre cei trei ofertanți invitați să participe la procedura de achiziție.

Cine este Forte Systems SRL
 
SC Forte Systems SRL este un nume destul de cunoscut pe piața de IT din Constanța. Firma s-a înființat în 1991 și are sediul pe strada Zburătorului, nr. 4 din Constanța. Societatea are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat.
 
Forte Systems are trei asociați persoane fizice. Corneliu Simion, născut în 1959, la Constanța, cu o participație de 12%. Mihai Nedelcu, născut în 1960, la Constanța, cu o participație de 44%.  Gheorghe Petrescu, născut în 1954, la Cerna, în județul Tulcea, cu o participație de 44%. El asigură și funcția de administrator al societății comerciale.
 
SC Forte Systems SRL realizează comerţ cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a acestei licitații.                                                                                            
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii