Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, contract cu Poșta Română. Ce servicii vor fi prestate (document)

ro

02 Nov, 2019 00:00 1849 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizarea de servicii poștale. Astfel, în data de 2 iulie 2019 a avut loc atribuirea, iar rezultatul final a fost publicat în data de 31 octombrie 2019.


Obiectul contractului de prestări servicii poștale constă în achiziționarea, conform specificațiilor din caietul de sarcini, a serviciilor poștale pentru distribuirea corespondenței în sistem de poștă internă, astfel: trimiteri neprioritare, cu confirmare de primire, gramaj cuprins între 0-250 gr. inclusiv; trimiteri prioritare cu confirmare de primire, gramaj cuprins între 50-100 gr. Valoarea finală a achiziției este de 227.608,1 lei.


Firma câștigătoare este Compania Națională Poșta Română SA, operatorul național din domeniul serviciilor poștale, aflat în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională (75% din pachetul de acțiuni) și Fondul Proprietatea (25% din pachetul de acțiuni). Poșta Română își desfășoară activitatea în domeniul comunicațiilor poștale, obiectul principal de activitate fiind administrarea, dezvoltarea, exploatarea serviciilor de poștă și colaborarea cu organizații similare străine în realizarea acestor servicii pe plan internațional, în conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 13/2013 aprobată prin Legea nr. 187/2013 privind serviciile poștale și a licențelor ori autorizațiilor acordate.


CN Poșta Română SA este operatorul național în domeniul serviciilor poștale, furnizor unic de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor și la standarde ridicate de calitate. Compania este organizată în 10 sucursale, respectiv: opt Sucursale Regionale (41 de oficii județene de poștă + Oficiul Postal Municipal București), Fabrica de Timbre și Sucursala Servicii Express. La nivelul întregii țări există șapte centre regionale de tranzit. Compania este condusă de directorul general și de consiliul de administrație. Acesta este format din reprezentanți ai Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei. C.N. Poșta Română are sediul central în București, B-dul Dacia nr. 140, sector 2.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Iuliana Claudia Aprotosoaei, numită director regional al CN Poșta Română SA, Sucursala Constanța

Poșta Română va oferi serviciile de citire contoare ale consumatorilor E-Distribuție Dobrogea (document)

SGPI Security Force SRL a semnat cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța pentru pază (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii