Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:48 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Tulcea a atribuit un contract de servicii de consultanță unei firme din Capitală

ro

04 May, 2021 19:00 2212 Marime text
  • DGASPC Tulcea a atribuit un contract firmei Synesis Partners din București.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea a încheiat un contract pentru furnizare servicii de consultanță în vederea elaborării și depunerii Cereri de finanțare în cadrul Programelor Operaționale aferente fondurilor structurale și de investiții.

Descrierea contractului

Servicii de consultanta in vederea elaborarii si depunerii Cereri de finantare in cadrul Programelor Operationale aferente fondurilor structurale si de investitii - 5 cereri de finantare
1. „Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități si crearea centrului de zi BABADAG cu 3 locuinte protejate”
2. „Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități si crearea centrului de zi BAIA cu 4 locuinte protejate”
3. „Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități si crearea centrului de zi CERNA c u 4 locuinte protejate”
4. „Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități si crearea centrului de zi HORIA cu 4 locuinte protejate”
5. „Servicii sociale integrate prin dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități si crearea centrului de zi JURILOVCA cu 4 locuinte protejate”

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 69.000 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Marinov Gabriel – Teodosie – Director General, Ionescu Adrian-Ștefan – Director General Adjunct Economic, Micu Laura - Lacramioara – Director General Adjunct Protecția Copilului, Lazăr Anca-Cristina - Director General Adjunct Protecția Persoanelor Adulte, Horobeț Sorin - Șef juridic, contencios, control intern și managementul calității,, Blejan George - Șef serviciu administrativ, tehnic, patrimoniu, sănătate și securitate în muncă, prevenire și stingere incendiu. Costache Otilia-Niculina – Compartiment Achiziții Publice, contractare servicii sociale, aprovizionare.


Despre​ Synesis Partners

Societatea Synesis Partners a fost înființată în anul 2014, în sector 6, București.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 4 mai 2021, capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații și administratorii societății sunt Oana Cătălina Țăpurică și Florin Tache. 

Domeniul de activitate principal este activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.246.046 lei, un profit de 779.020 lei și un număr mediu de patru salariați. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursă foto: Captură Google Maps

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii