Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:23 14 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără detergenți de la o firmă din Iași (document)

ro

22 Oct, 2019 18:24 361 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract pentru achiziționarea de produse profesionale (detergent) pentru mașina de spălat rufe și produse profesionale (detergent) pentru mașina de spălat vase, defalcate pe loturi. Societatea care se va ocupa de furnizarea detergenților este Ecolab SRL din Iași. Valoarea contractului este de 11.005,55 lei, fără TVA.

Descrierea contractului

Obiectul contractului: Autoritatea contractanta va atribui initial contracte de furnizare pentru fiecare lot in parte cu o durata de 4 luni cu finalizare pana la 31.12.2019. Contractele sunt cu caracter de regularitate, iar autoritatea contractanta opteza, in conditiile impuse de art. 165 din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, pentru suplimentarea la nivelul maxim prevazut a cantitatilor de produse. Dreptul autoritatii contractante de a opta pentru suplimentarea cantitatilor de produse este conditionat de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie.

Prin contractele ce urmează a fi atribuite se vor asigura cantitatile de produse profesionale pentru a se asigura conditiile igienico sanitare pentru beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice Constanta.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 8 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret tuturor solicitarilor de clarificare cu 3 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Mereuta Emil, Barbatu Andrada, Madularu Anca, Ou Daniela, Rosu Maria, Poptile Monica, Ghiorghita Petruta, Lazar Catalin

Despre Ecolab SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în municipiul Iaşi.

Societatea are capital social subscris de 183.860 lei, integral vărsat, compus din 9193 părți sociale, fievate a câte 20 lei. iar asociați sunt Ecolab Deutschland GMBH din Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.01% / 0.01% și Ecolabone B.V. din Olanda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99.99% / 99.99%.

Administratorii societății sunt Dr. Braches Birgit, cetățean austriac și Constantin Emanuel Guțan.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al produselor din ceramică, sticlărie, şi produse de întreţinere.
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 93.936.933 de lei, profit de 3.431.041 de lei și un număr mediu de 111 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii