Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deces, invaliditate ori îmbolnăviri Iată cine va asigura personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național! (DOCUMENT)

ro

04 Jan, 2023 00:00 1338 Marime text
 
 
  • Riscuri: deces, invaliditate gradul I şi II, invaliditate gradul III, îmbolnăviri, pe timpul şi din cauza acţiunilor militare, procesului de pregătire pentru luptă instruirii şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv, cheltuieli de spitalizare şi/sau tratament ambulatoriu pentru perioade cuprinse între 3 şi 90 de zile dacă se face dovada acestor cheltuieli, cheltuieli pe medicamente şi tratament, dacă se face dovada că aceste cheltuieli au fost efectuate, pentru cazurile de invaliditate sau de deces, produse prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, radiere etc.) intervenite pe timpul pregătirii, deplasării la şi de la locul activității/misiunii şi din cauza executării activității/misiunii pe teritoriul naţional.
 
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02145 Constanţa (Centrul de Scafandri Constanţa) cumpără servicii de asigurări facultative de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, asigurarea facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național trebuie să acopere riscul de accident corporal/boală care afectează starea de sănătate a asiguratului, cu consecinţe din cele mai diverse, care pot evolua până la invaliditatea parţială/totală sau deces al asiguratului, produse prin: accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, iradiere, stop cardio-respirator, accident vascular, etc), intervenite în timpul şi din cauza unor activități de parașutism și/sau de scufundare, în procesul de pregătire pentru luptă, în îndeplinirea sarcinilor pe timpul serviciului, pe teritoriul naţional.
 
Riscuri: deces, invaliditate gradul I şi II, invaliditate gradul III, îmbolnăviri, pe timpul şi din cauza acţiunilor militare, procesului de pregătire pentru luptă instruirii şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv, cheltuieli de spitalizare şi/sau tratament ambulatoriu pentru perioade cuprinse între 3 şi 90 de zile dacă se face dovada acestor cheltuieli, cheltuieli pe medicamente şi tratament, dacă se face dovada că aceste cheltuieli au fost efectuate, pentru cazurile de invaliditate sau de deces, produse prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, radiere etc.) intervenite pe timpul pregătirii, deplasării la şi de la locul activității/misiunii şi din cauza executării activității/misiunii pe teritoriul naţional.
 
Obiectul achiziţiei este încheierea cu un singur operator economic a unui acord cadru pe 12 luni începând cu data de 01.01.2023, pentru achiziția de Servicii de Asigurări facultative de viață pentru personalul din cadrul Forţelor Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național.
 
Poliţele de asigurare vor fi emise pentru fiecare persoană în parte în funcţie de perioada de timp pentru care se solicită asigurarea sau colectiv atunci când este necesar sa fie asigurate mai mult de 2 persoane.
 
Contractul, în valoare de 1.140.625 lei, a fost atribuit companiei Fast Brokers - Broker de Asigurare, cu sediul în București.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 3 ianuarie 2023, Fast Brokers - Broker de Asigurare-Reasigurare SRL se ocupă de activităţi ale agenţilor şi brokerilor de asigurări și este controlată de Liliana Gheorghiu, cu 57,2%, și de Iulian Valentin Gheorghiu, cu 42,8%.
 
Administrator este Iulian Valentin Gheorghiu.
 
Compania Fast Brokers - Broker de Asigurare-Reasigurare SRL a încheiat 1753 contracte de achiziții publice in valoare totală de 55.151.307,39 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Prezidențială, Autoritatea Navală Română, Banca Națională a României, Poșta Română, Centrul Multifuncțional de Pregătire Schengen, Clubul Sportiv Dinamo București, APIA Constanța, Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, Municipiul Constanța și Universitatea Maritimă din Constanța.
 
Liliana Gheorghiu apare în Fast Concept Consulting SRL și în Ferma Ecologica Racari SRL, iar în trecut a figurat în SCOP Project Activ SRL, Mirval Nova Group Consulting SRL și în Mirval Asig - Asistent în Brokeraj SRL, radiate în prezent.
 
Iulian Valentin Gheorghiu apare în Fast Concept Consulting SRL, Ferma Ecologica Racari SRL, Compania Română de Asigurări -Societate de Asigurare -Reasigurare -Croma - SA- Sucursala București –Crangași (împuternicit) Compania Română de Asigurări - Societate de Asigurare-Reasigurare (Croma) SA (aflată în faliment), iar în trecut a figurat în Fast Trans LTD SRL, S.C.O.P. Project activ SRL și în Mirval Nova Group Consulting SRL, radiate în prezent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
VIDEO
Curtea de Apel Constanța, anunț important în cazul minorului acuzat de incendierea blocului de pe Grindeanu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii