Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:29 24 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde cumpără Forţele Navale pneuri pentru autovehicule (document)

ro

26 Mar, 2019 00:00 416 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară 02022 Constanţa, a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia de pneuri.
Mai precis, este vorba de achiziţia de pneuri pentru autovehicule, pneuri pentru autobuze, pneuri pentru autocamioane sarcină mică, pneuri pentru sarcină mare, pentru perioada de 24 de luni pentru unităţile militare din Forţele Navale.

Valoarea finală nu este precizată, atribuirea fiind făcută la data de 25 februarie 2019. Firmele câştigătoare sunt Adetrans SRL şi Ikarus Trans SRL.
Societatea Adetrans SRL a fost înfiinţată în 1992, la Sighetu Marmaţiei. Conform Registrului Comerțului, capitalul social al firmei Adetrans SRL este de 43.860 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 4.386 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat al societăţii este Drimuş Daniela Angela. Administratorul firmei este Drimuş Ioan. Domeniul de activitate principal este „comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule”.                 
Societatea Ikarus Trans SRL a fost înființată în Oradea, în anul 2006. Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 45.000 lei, integral vărsat, compus din 4.500 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociații societății sunt Sorina Mihaela Goga și Ioan Goga. Cel din urmă este și administrator. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2) 4941, este ”transporturi rutiere de mărfuri”.                                                                                                                                                    

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.          
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii