Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:43 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine închiriază Primăria Cernavodă produse pentru iluminatul festiv (document)

ro

29 Nov, 2016 17:36 1483 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Cernavodă a atribuit contractul intitulat „închirierea de produse pentru iluminatul festiv din oraşul Cernavodă”, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire.

Pentru suma de 530,021.95 RON, fără TVA, a câştigat operatorul economic Neon Lighting SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca.

Cu un capital social subscris de 2000 RON, integral vărsat, firma îi are drept asociaţi pe Augustin Dorinel Cosma (50%) şi Ioan Nemeth (50%). În altă ordine de idei, Augustin Dorinel Cosma apare, potrivit Registrului Comerţului, în firmele Ledexpert Serv SRL, SC Neon Product SRL, Neon Service SRL. De asemenea, şi Ioan Nemeth apare în calitate de asociat în aceleaşi firme.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii