Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:00 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără UM 02022 Constanţa băuturi răcoritoare (document)

ro

25 Aug, 2016 13:43 2039 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa a atribuit un contract privind achiziţia unor băuturi răcoritoare, pentru unităţile militare din Forţele Navale. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Două firme au fost interesate de acest contract, care i-a revenit, pentru suma de 105,542.2 RON, fără TVA, societăţii Granbis SRL, potrivit licitatiepublica.ro. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul pe strada Theodor Speranţei din Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are ca domeniu principal de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Asociatul unic al firmei este Nicolae Biserică.

La finele anului 2015, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 12.029.700 de lei, un profit de 1.405.301 de lei şi 14 salariaţi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii