Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:14 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără Tribunalul Constanţa cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare (document)

ro

17 Mar, 2016 16:43 1266 Marime text

 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Tribunalul Constanţa a atribuit un contract pentru achiziţia de cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare. Au fost primite patru oferte, însă a existat un singur câştigător, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Este vorba despre firma Mida Soft Business SRL, cu sediul pe Cetatea Histria, din sector 6, Bucureşti, cu care au fost încheiate două contracte, unul în valoare de 22,228.1 RON şi celălalt în valoare de 158,417.28 RON, pentru cele două loturi necesare.

Firma a fost înființată în 2003, are un capital social de 1200 lei și un obiect de activitate bazat pe „comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului”. Asociați sunt Moruz Florentina și Moruz Dumitru-Daniel, ambii cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, această firmă avea o cifră de afaceri de 37.382.312 lei, venituri de 37.528.352 lei, datorii de 6.199.494 de lei și 20 de salariați.   

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii