Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:03 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără DGASPC Constanța rechizite (document)

ro

13 Oct, 2021 20:04 1958 Marime text
  • C&C Activ General Concept va furniza rechizite școlare pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  .
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare rechizite școlare.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Furnizare rechizite scolare “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea rechzitelor școlare  pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este C&C Activ General Concept.
 
Atribuirea a avut loc în data de 23.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Furnizare rechizite școlare pentru centrele administrate/aparţinând D.G.A.S.P.C.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 7576.78 lei.
 
Despre C&C Activ General Concept, firma câștigătoare  
 

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2014  și are sediul social în  Sat Dumbrăveşti, Comuna Drăganu, județ Argeş.
  
Adminsitrator este Vuţan Ciprian Constantin. Societatea are trei puncte de lucru. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata nespecializat.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 4.206.645 lei, profit net de 330.113 lei și un număr de 7 angajați.

Compania C&c Activ General Concept S.R.L. a încheiat 82 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.004.798,31 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST, Comuna Mediesu-Aurit.
 
Societate are un număr de 82 de contracte publice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii