Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără combustibil Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord (document)

ro

13 May, 2017 13:43 2247 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

  
 
Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind furnizarea de combustibil lichid uşor tip 3. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.
 
Au fost primite şi admise cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Bitulpetrolium Serv SRL, cu sediul în judeţul Prahova.
 
Firma are drept activitate principală „comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate” şi un capital social de 511060 lei, integral vărsat.                  
 
În cadrul firmei, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 13 mai 2017, figurează drept asociaţi Carolina Marcu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.99% / 0.99%, şi Nicolae Bitula, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.01% / 99.01%. De asemenea, Carolina Marcu deţine şi calitatea de administrator, pe o durată nelimitată.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii