Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Roadconstruct SRL și Goods Provider Serv SRL au semnat cu Primăria Năvodari. Este vizat proiectul privind înființarea unei canalizări menajere în zona de nord a orașului (DOCUMENTE)

ro

12 Apr, 2024 11:07 382 Marime text
  •  De actualizarea studiului de fezabilitate pentru execuția canalizării menajere în zona de nord a orașului Năvodari se va ocupa  Roadconstruct SRL.
  • De asemenea, Goods Provider Serv SRL va furniza servicii de consultanță pentru depunerea proiectului de execuție canalizare menajeră în zona de nord a orașului Năvodari.
 
Primăria Năvodari a anunțat pe SEAP numele agenților economici care se vor ocupa de actualizarea studiului de fezabilitate pentru execuția canalizării menajere în zona de nord a orașului, precum și de furnizarea serviciilor de consultanță pentru depunerea proiectului de execuție a respectivei canalizări. Valoarea celor două contracte este de 239.500 lei fără TVA.
 
Contractul „Actualizare studiu de fezabilitate pentru execuție canalizare menajeră în zona de nord a orașului Năvodari“ a fost atribuit societății Roadconstruct SRL. Vavloarea contractului atribuit pe data de 4 aprilie este de 100.000 lei.
 
Al doilea contract - „Servicii de consultanță pentru depunere proiect de execuție canalizare menajera zona de nord a orașului Năvodari" a fost adjudecat de Goods Provider Serv SRL. Achiziția atribuită pe 4 aprilie are o valoare de 139.500 lei.
 
În conformitate cu prevederile Ordinul nr. 475 din 29 februarie 2024 pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate, unitățile administrativ teritoriale pot depune proiecte ce au în vedere execuția de sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate. În acest sens, este necesară și oportună contractarea serviciilor de actualizare studiu de fezabilitate privitor la execuția rețelei de canalizare menajeră în zona de Nord a orașului Năvodari prin depunerea acestuia pentru a fi finanțat prin Programul vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate finanțat de către Administrația Fondului de Mediu. Depunerea proiectului se impune dat fiind că una dintre zonele cele mai importante ale orașului este zona de Nord a orașului, proiectul „Execuție canalizare menajeră zona de nord o orașului” fiind relevant pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din zonă și pentru reducerea cheltuielilor determinate de vidanjarea foselor septice din zonă, contribuind la îmbunătățirea sănătății publice.
 
 

Despre Roadconstruct SRL

 
 
Înființată în anul 2007, firma are sediul în pe Prelungirea Prl. Ghencea, Nr. 350A din București și desfășoară activități de
inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Popa Julien este asociat unic, iar Popa Marius Alexandru – administrator.
 
Potrivit termene.ro, Popa Julien mai este acționar în Artesana International SA. La rândul său, Popa Marius Alexandru  este asociat și administrator în Fabricat în Tecuci SRL. Firma a obținut, prin negociere directă, 154 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Năvodari, Comuna Simian, Compania Municipală Parking București SA, Autoritatea Vamală Română,  Comuna Dragus,  Comuna Crucea, Comuna Gostinari și altele. În anul fiscal 2022, firma cu 8 salariați a raportat o cifră de afaceri de 14.395.280 lei și un profit de 489.729 lei.
 
 

Despre Goods Provider Serv SRL

 
Cu sediul pe Drumul Sarii, nr. 12 din București, firma a fost înfiinațată în anul 2020 și se desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Verziu Ionuț Cezar este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Verziu Ionuț Cezar mai este asociat în    Medsafe Provider SRL, LC Wish SRL, Waldspecht SRL, S.M.A. Event Logistics Intercom SRL, Activyo Advertising 8 SRL, Chemical Brothers Partnerships SRL și  Metal Track SRL.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 14 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Rupea,  Orașul Năvodari,  Comuna Sabaoani, Comuna Simian, Comuna Recea, Primăria Orașului Zarnești, Comuna Gurbanești și altele. În anul 2022, societatea cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de 13.493 lei și un profit de 13.056 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două contracte, publicate pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL va încasa de la Termica Distribuție Năvodari SRL peste 900.000 lei. Iată ce servicii va presta (DOCUMENTE)
 
Primăria Năvodari va primi o cauțiune de 500 de lei. Decizia judecătorilor Curții de Apel Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii