Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primary Design SRL va elabora documentația tehnică pentru renovarea Liceului Teoretic Murfatlar (DOCUMENT)

ro

20 Feb, 2024 13:04 569 Marime text
  • Contractul „Servicii de elaborare D.T.A.C. pentru obiectivul «Renovare integrată a Liceului Teoretic Murfatlar»“ a fost adjudecat de Primary Design SRL.
  • Contractul, atribuit prin achziție directă pe data de 19 februarie de Primăria Murfatlar, are o valoare de 120.000 lei (24.110,91 euro).
  • Primary Design SRL este deținută de Mihale Florian.
 
Primăria Murfatlar a atribuit, prin achiziție directă, contractul „Servicii de elaborare D.T.A.C. pentru obiectivul «Renovare integrată a Liceului Teoretic Murfatlar»“ societății Primary Design SRL. Contractul atribuit prin achziție directă pe data de 19 februarie are o valoare de 120.000 lei (24.110,91 euro).
 
Contractul „Servicii de elaborare a Documentației Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.), pentru realzarea obiectivului de investiții «Renovare integrata a Liceului Teoretic Murfatlar»,“ este finanțat din fonduri naționale de la bugetul de stat prin Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

 

Despre Primary Design SRL

 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul social pe strada Talazului, nr. 12 din Constanța și desfășoară activități de arhitectură.
Asociat unic și administrator este Mihale Florian.
 
De-a lungul anilor, societatea a obținu, prin achiziție directă, 15 contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Primăria Murfatlar, Primăria Medgidia, Primăria Nicolae Bălcescu și altele.
 
În anul 2022, firma cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de 402.094 lei și un profit de 17.021 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Top Management ING SRL va presta servicii de management pentru proiectului „Creșterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: Spațiile verzi și locul de joacă aferente Grădiniței „Voinicelul” din Cernavodă vor fi reabilitate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii