Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Constanța cumpără servicii poștale (DOCUMENT)

ro

23 Mar, 2024 10:27 540 Marime text

 
  • Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract prin cumpărare directă privind achiziționarea serviciilor poștale.
     
Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract prin cumpărare directă privind achiziționarea serviciilor poștale.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 26.209,50 lei.
 
Ofertatul este CN Compania Națională Poșta Română SA.
 
Despre CN Compania Națională Poșta Română SA
 
Societatea CN Compania Națională Poșta Română SA a fot înființată în anul 1192 și are sediul în București, Bulevardul Dacia, nr. 140, ce se ocupă de „Activități poștale desfășurate sub obligativitatea serviciului universal”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Statul Român, prin Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Fondul Proprietatea SA, iar administratori sunt Bondalici Mădălin-Mihai, Cateliu Daniel, Frăsineanu Mihaela, Moraru Ioan-Dragoș, Prahoveanu Alina și Zaharia Florin-Alexandru.
 
Fondul Proprietatea SA mai este acționar la Alro SA, Alcom SA, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, Societatea Națională „Aeroportul Internațional Timișoara-Traian Vuia” SA, Societatea Națională „Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța” SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Societatea Națională Plafar SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA, Zirom SA, Societatea Națională a Sării SA, World Trade Hotel SA, Compania Națională „Aeroporturi București” SA, Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, Societatea Electrocentrale Craiova SA și Big Trade SA.
 
Bondalici Mădălin-Mihai mai este administrator la Electrocentrale Grup SA.
 
Cateliu Daniel mai este asociat și administrator la Real Estate Platform SRL, Dropia Investment SRL, asociat la Epvisits Investment SRL, Yload Investors SA, Lande Investors SA și acționar la Sbdlnk Investors SA, Drnx Investors SA, Yarooms Investors SA, Pandas Tech Investors SA, Alcatraz Investors SA.
 
Frăsineanu Mihaela mai este persoană fizică autorizată și membru în consiliul de supraveghere la Returo Sistem Garanție Returnare SA.
 
Moraru Ioan-Dragoș mai este asociat unic la Maria Agroland SRL, Prahoveanu Alina mai este asociat unic și administrator la Ofin Consulting SRL și asociat și administrator la Maple Heart Syrup SRL, iar Zaharia Florin Alexandru mai este administrator la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie-IMT București INCD.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Compania Națională Poșta Română SA a înregistrat o cifră de afaceri de 1.457.214.681 lei, cu un profit de 11.259.033 lei, la 22.338 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Constanța: Spitalul Municipal Medgidia cumpără reactivi de coagulare de la o firmă din Târgu Mureș (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii