Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

ro

10 Mar, 2024 12:55 755 Marime text
  • Top Management ING SRL este deținută și administrată de Bogdan Daniel Banu, fost manager de proiect în Primăria Mangalia.
Top Management ING SRL Constanța a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Dobromir contractul de servicii pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 115.000 de lei fără TVA, adică pese 23.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de implementare proiecte – PNRR C15 «Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipament»“.
 
În descriere se precizează că „serviciile ce urmează a fi prestate pentru managementul proiectului sunt următoarele: • Asistă beneficiarul în activitățile legate de implementarea, coordonarea și execuția contractului de finanțare • Întocmește (după modelele recomandate de finanțator): o Rapoartele de progres periodice către finanțator o Cererile de transfer / declarația de utilizare a cererilor de transfer o Notificările ce se impun pe parcursul implementării Proiectului cât și actele adiționale (după caz) în termenul planificat • Respectă termenele de raportare și conținutul cadru al raportărilor în conformitate cu contractul de finanțare și anexele sale; • Monitorizează derularea contractelor atribuite în cursul implementarii proiectului, rezultatele obținute și indicatorii de realizare asumați prin Contractul de Finanțare; • Întocmește sau asistă beneficiarul la elaborarea documentelor, în formatul solicitat de către Autoritatea de Management cu privire la derularea contractului de finanțare și implementarea proiectului; • Asistă la adaptarea sau refacerea, la solicitarea Autorității de Management a documentelor sau documentațiilor conform cerințelor; • Încarca în platforma dedicată implementării proiectului toate documentele elaborate pe parcursul derulării contractului de finanțare“.
 
Despre Top Management ING SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 martie 2024, Top Management ING SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în Constanța și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are două puncte de lucru în Năvodari.
 
Asociat unic și administrator figurează Bogdan Daniel Banu, al cărui nume se leagă și de Porto Del Sole SRL Năvodari.
 
Bogdan Daniel Banu a fost manager de proiecte în cadrul Primăriei Mangalia, în mai 2022 acesta depunând declarația de avere completată în 30 de zile de la încetarea activității.
 
Detalii pot fi accesate în articolul
 
Au făcut averi impresionante
Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)

 
Pentru a reveni la Top Management ING SRL, potrivit termene.ro, societatea figurează cu 203 achiziții directe (Comuna Dobromir, Municipiul Medgidia, Orașul Năvodari printre autoritățile contractante) și 12 contracte publice (Județul Tulcea, Sectorul 6 al Municipiului București, Municipiul Călărași printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Top Management ING SRL a declarat opt angajați, profit peste 2,51 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,97 de milioane de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Top Management ING SRL figurează cu 182 de cumpărări directe în județul Constanța, începând cu anul 2018.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din județul Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Audit financiar la Primăria Dobromir, județul Constanța
Camera de Conturi a constatat o inventariere defectuoasă a mijloacelor de transport auto din cadrul primăriei (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii