Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Prodesign Architecture SRL se ocupă de proiectarea lucrărilor de reabilitare de la Centrul de Zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol (DOCUMENT)

ro

09 May, 2024 17:00 612 Marime text
Sediul DGASPC Constanța
  • Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare DALI- reabilitarea/renovarea Centrului de Zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol“.
Prodesign Architecture SRL se va ocupa de proiectarea lucrărilor de reabilitare de la Centrul de Zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol.
 
Compania a semnat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, prin cumpărare directă, contractul vizând serviciile de proiectare.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 32.177,88 de lei fără TVA, adică aproape 6.500 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare DALI- reabilitarea/renovarea Centrului de Zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol“.
 
Despre Prodesign Architecture SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 9 mai 2024, Prodesign Architecture SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în Techirghiol, pe strada Dimitrie Bolintineanu și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Asociați figurează Ionel Costel Manea și Carmen Manea, ultima fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Ionel Costel Manea se leagă și de Adlex Proiect Construct SRL și Centru Regional de Proiectare SRL.
 
Conform termene.ro, Prodesign Architecture SRL figurează cu opt achiziții directe (Comuna Amzacea, Comuna Lumina, Comuna Mircea Vodă printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat doi angajați, profit peste 155.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 275.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
RAR cumpără servicii de curățenie pe doi ani pentru cele 21 de reprezentanțe, inclusiv Constanța. Contract estimat la peste patru milioane de euro (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii