Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Independența investește în construirea unui podeț pe strada Bradului din localitate (DOCUMENT)

ro

10 May, 2024 12:25 472 Marime text

 
  • Firma câștigătoare este Hidro First TGV SRL.
     
Primăria Comunei Independența, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind construirea unui podeț pe strada Bradului din localitate.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 418.225,42 lei.
 
Firma câștigătoare este Hidro First TGV SRL.
 
Despre Hidro First TGV SRL
 
Societatea Hidro First TGV SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul în localitatea Mislea, județul Dâmbovița, nr. 128 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Ștefan Ionela Nicoleta.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Hidro First TGV SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.120 lei, cu o pierdere de 34.844 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Primăria Independența investește în construirea unui podeț în localitatea Tufani (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii