Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Imobilele din Costinești, înregistrate în Cartea Funciară de Startcad Advisor SRL (DOCUMENT)

ro

04 Jun, 2024 12:20 518 Marime text
  • Firma Startcad Advisor SRL și-a adjudecat, pe data de 29 mai, un contract în valoare de 133.416 lei de la Primăria Costinești.
  • Este vorba despre contractul „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF)“
 
 Primăria Costinești a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară(PNCCF)“
Astfel firma Startcad Advisor SRL și-a adjudecat, pe data de 29 mai 2024, contractul în valoare de 133.416 lei.
 
Societatea va furniza servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale în cadrul PNCCF pe raza Județului Constanța pentru terenuri intravilane - 340 imobile.
 
 
Despre Startcad Advisor SRL
 
 
Firma Startcad Advisor SRL din Constanța, a fost înființată la data de 02.09.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat și administrator este Raluca Hasu. Startcad Advisor SRL cu 7 salariați a declarat, în anul 2023, o cifră de afaceri de 730.587 lei și un profit de 207.907 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța: Primăria Corbu semnează un contract cu Startcad Advisor SRL. Iată ce va face! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii