Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Goldterm Mangalia SA închiriază vehicule industriale cu șofer (DOCUMENT)

ro

27 May, 2024 19:29 1045 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Firma câștigătoare este Instalco AG SRL.
     
Goldterm Mangalia SA, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind închirierea de vehicule industriale cu șofer.
 
Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 124.200,00 lei.
 
Firma câștigătoare este Instalco AG SRL.
 
Despre Goldterm Mangalia SA
 
Societatea Goldterm Mangalia SA a fost înființată în anul 2012, are sediul în Mangalia, județul Constanța, strada Vânători, nr. 1, și se ocupă de „Furnizarea de abur și aer condiționat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Consiliul Local al Municipiului Mangalia, iar administratori sunt Badea Aurel, Bodnaras Emil, Colgiu Dorinel, Crăciunescu Constantin și Georgescu Dan-Lucian.
 
Badea Aurel mai este asociat unic și administrator la Tahne Turism SRL. Bodnaras Emil mai este asociat și administrator la Telcom Forest SRL și Begaprodmod SRL și asociat la Club Calipso SRL. Colgiu Dorinel mai este asociat și administrator la Vio Star Compani SRL și asociat unic și administrator la Creativ Profile SRL. Crăciunescu Constantin mai este asociat și administrator la Const Media Services SRL și CMS Residence SRL și asociat la Sanicall Center SRL. Georgescu Dan Lucian mai este asociat la White Shark SRL și Massaro Tursim SRL și administrator la Stamro Cris SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Goldterm Mangalia SA a înregistrat o cifră de afaceri de 25.197.060 lei, cu o pierdere de 4.269.764 lei, la 87 de angajați.
 
Despre Instalco AG SRL
 
Societatea Instalco AG SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul în Mangalia, județul Constanța, strada Rozelor, nr. 1D și se ocupă de „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Popa Elena.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Instalco AG SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.957.918 lei, cu un profit de 1.403.111 lei, la 23 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral lansează licitație pentru recompartimentarea unui imobil existent (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii