Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Embryo Projects SRL, contract de 20.000 de euro cu Primăria Rasova, legat de reabilitarea școlii din comună (DOCUMENT)

ro

15 Mar, 2024 09:56 809 Marime text
  • Embryo Projects SRL este deținută de George Hâncu, Valeriu Gabriel Hâncu și Mihai Hâncu, ultimul fiind și administratorul societății.
Embryo Projects SRL din București a semnat cu Primăria Rasova, prin cumpărare directă, contractul vizând elaborarea studiilor de fezabilitate și a documentației pentru proiectul de reabilitare a școlii din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 100.000 de lei fără TVA, adică peste 20.000 de euro.
 
Denumirea contractului este „S.F./DALI Reabilitare Școala Rasova“, iar în descriere se precizează că achiziția presupune „elaborare D.A.L.I./studii de fezabilitate pentru obiective de investiții - reabilitări și extinderi sau construcții noi unități de învățământ , primar și gimnazial , liceal - ex: (Școli, gimnaziale , licee tehnologice, licee teoretice, campusuri școlare), finanțate prin diferite programe guvernamentale și din Fonduri Europene. 1.întocmire studii de fezabilitate/D.A.L.I. conform H.G. 907/2016 a.Proiecte complete cuprinzând arhitectură, rezistență, instalații. b.studii de teren (studiul geotehnic) c.analize cost beneficiu d.devize rulate e.documentații pentru avize aferente acestei faze de proiectare (inclusiv avizul PSI) f.expertiză de demolare (dacă este cazul)“.
 
Despre Embryo Projects SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 15 martie 2024, Embryo Projects SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în București, Sectorul 1, pe Șoseaua Chitilei și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați cu părți egale figurează George Hâncu, Valeriu Gabriel Hâncu și Mihai Hâncu, ultimul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui George Hâncu se leagă și de Evoweb SRL și T & G SRL, iar cel al lui Mihai Hâncu figurează și în Business Hood SRL, Envision Construct & Design SRL, Evoweb SRL, Iadvise SRL, Sat Consult SRL și Wise Money Fonduri Europene SRL.
 
Conform termene.ro, Embryo Projects SRL figurează cu 102 achiziții directe (UAT Comuna Rasova, Primăria Orașului Buftea, Comuna Dragoș Vodă printre autoritățile contractante) și 11 contracte publice (Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sectorul 6 al Municipiului București, Compania Națională de Investiții SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat opt angajați, profit peste 1,08 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,98 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Primăria Cogealac vrea să construiască o piață agro-alimentară supraetajată! Casa Proiect Instal Consult SRL întocmește SF, cu peste 50.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii