Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Anarecom Regioserv SRL a câștigat două contracte de la Primăria Grădina, în valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

ro

13 Mar, 2024 13:27 468 Marime text
  • Primăria Grădina semnat cu Anarecom Regioserv SRL.
  • Societatea a câștigat, prin negociere directă, pe data de 11 martie 2024, două contracte.
  •  Anarecom Regioserv SRL este controlată de Trif Nicolae-Viorel.
Primăria Grădina va amenaja canalul de scurgere ape pluviale și va moderniza 7 km de drumuri. În acest sens, Primăria Grădina a atribuit, prin negociere directă, pe data de 11 martie 2024, două contracte societății Anarecom Regioserv SRL.
 
Contractul „Amenajare hidrotehnică canal de scurgere ape pluviale“ are o valoare de 200.000 lei.
 
Cel de-al doilea contract – „Documentație proiectare la faza DALI pentru modernizare drumuri în lungime de aproximativ 7 km“ are o valoare de 110.000 lei.
 
Cele două contracte presupun elaborarea studiilor de teren, a studiului geotehnic, a expertizei tehnice. La acestea se adaugă elaborarea documentației pentru emiterea certificatului de urbanism, elaborarea documentației pentru obținerea avizelor și elaborarea documentației de proiectare faza DALI.
 

 
Despre Anarecom Regioserv SRL

 
 
Înființată în anul 2014, Anarecom Regioserv SRL are sediul pe strada Romană, nr. 208, Bloc Roka Residence din județul Galați ți desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Trif Nicolae-Viorel este asociat unic  și administarator.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin achiziții directe 427 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Grădina, Comuna Pantelimon, Comuna Castelu, Comuna Straoane, Carligele (consiliul local) județul Vrancea, Comuna Schela, Primăria Cosmești și altele.
 
De asemenea, societatea a câștigat, prin negociere directă, 27 de contracte cu autoritățu publice locale din Constanța.
 
Nu în ultimul rând, firma a câștigat și o licitație organizată de Primăria Grădina pentru atribuirea contractului – „Servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice“.
 
Potrivit termene.ro, în anul fiscal 2022, Anarecom Regioserv SRL, cu 10 salariați, a declarat o cifră de afaceri de 3.039.748 lei și un profit de 1.263.213 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente, puteți consulta și lista contractelor obținute de firmă de la autorități publice din județul Constanța.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Servicii de exploatări forestiere pentru producția anului 2024 – Direcția Silvică Tulcea: Patru firme au semnat cu Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii