Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Yry Home Building Construct SRL, din Suceava, va repara acoperișurile la Detașamentul Palas și Stația Midia

ro

08 Jan, 2024 14:18 580 Marime text
 
 
  • Pentru anul 2022, conform Termene, cu un angajat, SC Yry Home Building Construct SRL (cu mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 402.650 de lei și un profit net de 377.661 de lei.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța repară - prin cumpărare directă - acoperișurile pavilioanelor administrative Detașamentul de pompieri Palas și Stația de pompieri Midia - Năvodari.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, lucrările de reparații vor fi asigurate de societatea comercială Yry Home Building Construct SRL, din Suceava, valoare estimată fiind de 212.895,40 de lei ( aprox. 42.796,49 de euro).
 
Conform Termene.ro, SC Yry Home Building Construct SRL a fost fondată în aprilie 2021, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Unirii, Varatec, județ Suceava, și este controlată de Stănescu Irina, din Suceava, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, conform Termene, cu un angajat, SC Yry Home Building Construct SRL (cu mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 402.650 de lei și un profit net de 377.661 de lei.
 
ISU - echipa managerială
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța este structură specializată destinată să execute misiuni de prevenire, monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență în județul Constanța.
 
inspector șef - col.dr.ing. Amarandei Mihail-Cristian
 
(Î) prim adjunct al inspectorului șef - col. Constantinescu Dan
 
adjunct al inspectorului șef - mr. Florin Cîrlomanu
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitația pentru sediul ISU va fi reluată de Consiliul Județean
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii