Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Primăria Mangalia oferă aproximativ 300.000 de lei pentru amenajarea unei parcări (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2023 12:14 1648 Marime text


În cadrul unei cumpărări directe, Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța, a atribuit un contract privind amenajarea parcajului în zona bulevardul Callatis – strada M.I. Dobrogeanu, municipiul Mangalia.
 
Firma care a primit contractul este ADD. Iulia.
 
Valoarea estimată a achiziției este 296.420,07 lei.
 
Data apariției anunțului a fost 22 septembrie 2023, conform licitatiapublica.ro.
 
Detaliile contractului
 
Amenajare parcaj zona bd. Callatis - str.M.I.Dobrogeanu, Mun. Mangalia (rest de executat) conform Ofertei înregistrată la sediul autorității contractante nr. 66474/20.09.2023. Lucrarea va consta în operațiunile prevăzute în antemăsurătoare. Prețul va include contravaloarea materialelor, transportul și manopera aferentă.
 
Despre ADD. Iulia
 
Conform termene.ro, ADD. Iulia SRL a fost fondată în anul 2003, are sediul pe strada Sentinelei nr. 51A, Constanța și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Tiberiu Popescu figurează ca asociat unic în firmă, potrivit sursei citate, cu o participare de 300 de lei la capitalul social.
 
Numele său apare și în dreptul funcției de administrator.
 
El mai apare și în două firme radiate. Este vorba despre Rab Trans CRI SRL și Izocon Prest SRL.
 
ADD. Iulia SRL a mai câștigat înainte alte 12 cumpărări directe. Autoritățile contractante au fost: Școala Gimnazială George Coșbuc 23 August, Primăria comunei 23 August, Primăria comunei Nicolae Bălcescu și Primăria Costinești.
 
Societatea a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 751.816 lei, o pierdere de 20.264 de lei și o medie de 9 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Un SRL înființat anul acesta a câștigat un contract de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii