Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum încasează două societăţi din Constanţa peste 7 milioane de lei de la tulceni O firmă care a montat bariere în Constanţa şi Mamaia face afaceri la Tulcea

ro

19 Nov, 2013 00:00 3445 Marime text
Organizaţia utilizatorilor de apă pentru irigaţii „Goloviţa”, cu sediul în Baia - Tulcea, a atribuit un contract în valoare de peste 7 milioane de lei asocierii firmelor SC CLIF SA şi SC Comteh SRL. Este vorba despre contractul de execuţie de lucrări pentru obiectivul „Modernizare plot irigaţii SPP 4 din amenajarea de irigaţii sud Razelm, judeţul Tulcea”, în valoare totală de 7.467.315,50 lei, contract atribuit în urma procedurii de cerere de ofertă.
Potrivit anunţului de atribuire, contractul a fost împărţi astfel: SC CLIF SA, ca lider al Asocierii SC CLIF SA şi SC Comteh SRL - 3.733.657,75 lei, iar SC Comteh SRL, ca lider al asocierii SC CLIF SA şi SC Comteh SRL - 3.733.657,75 lei.
Cele două firme trebuie să execute lucrări de construire, de furnizare şi montare a utilajelor şi echipamentelor tehnologice şi de testare şi punere în funcţiune. Contractul prevede modernizarea clădirii staţiei de punere sub presiune SPP 4, modernizarea staţiei de punere sub presiune şi a cuvei umede, reabilitarea canalului de aducţiune, modernizarea reţelei de irigaţii şi organizarea de şantier.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC CLIF SA este o societate înfiinţată în anul 1991, în cadrul căreia, în prezent, printre persoanele împuternicite figurează şi Eugen Dumitriu, în calitate de membru în directorat, cu funcţia de preşedinte al directoratului, şi Elena Ştefan, şi ea membru în directorat, cu funcţia de director în domeniul producţie - marketing. Ca persoane împuternicite mai apar Silviu Ranciu, membru în consiliul de supraveghere, Constantin Marin, membru în consiliul de supraveghere, Constantin Puianu, preşedinte al consiliului de supraveghere, şi Elena Bourianu, membru în directorat.
Firma figura la finalul anului 2012 cu o cifră de afaceri de 17.741.350 lei, un profit net de 203.999 lei şi 128 de salariaţi.
În ceea ce priveşte achiziţiile publice, firma este una activă atât la nivelul judeţului Constanţa, cât şi în ţară. Din 2007 până în prezent, firma a obţinut aproximativ 50 de contracte, în valoare de aproape 95 de milioane de lei.
La rândul ei, cea de-a doua firmă constănţeană care a intrat în posesia acestui contract a fost şi ea înfiinţată în anul 1992. SC Comteh SRL figurează, în prezent, la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, Teodor Stanca şi Nicolae Ungureanu. Cu 25 de salariaţi, la finalul anului 2012 firma declarase o cifră de afaceri de 4.006.557 lei şi un profit net de 39.310 lei. Printre contractele obţinute în urma unor proceduri de achiziţii publice, firma a bifat în 2008 şi un contract cu Primăria Constanţa, în valoare de 83.512 lei, pentru achiziţionarea, montarea şi racordarea la reţeaua electrică a 10 bariere automate în Constanţa şi Mamaia, pentru limitarea accesului vehiculelor pe falezele din municipiu şi din staţiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii