Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:23 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat Repower Furnizare Romania SRL un contract cu Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia

ro

03 Jan, 2017 20:31 1564 Marime text

„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia a anunțat pe SEAP cine a adjudecat contractul „Furnizare de energie electrică“. Acesta este Repower Furnizare Romania SRL
 
Așa cum reiese din anuțul de de atribuire nr 174620/30.12.2016 valoarea totală finală a contractului atribuit este de 496.534,18 lei. Atribuirea s-a făcut prin negociere fără anunț de participare.
 
Registrul Comerțului despre Repower Furnizare România SRL
 
Firma a fost înființată în anul 1996 și are sediul social în Bucureşti, bulevardul Primăverii. Capitalul social subscris de 45.510.000 lei, integral vărsat, este compus din 2.275.500 părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt MET HOLDING A.G., cu sediul în Elveţia, cu 99,9999% din capitalul social, MET ROMANIA ENERGY TRADE SRL, cu sediul în București, cu 0,0001%. Persoane împuternicite sunt Bence Novak,
Marc Paul Pfefferli, Petre Stroe, Jozsef Takacs, Dan Dragos Dragan. Activitatea principală constă în comercializarea energiei electrice.                                                                                                                                                                       
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii