Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui a atribuit Primăria Constanţa contractul de montare - demontare drapele pentru sărbătorile naţionale (document)

ro

18 Jan, 2019 00:00 1669 Marime text
Primăria Constanţa a publicat contractul de prestări servicii privind achiziţia serviciului de transport, montare - demontare drapele pentru sărbătorile naţionale din municipiul Constanţa.
Durata contractului este de 12 luni de Ia data înregistrării şi semnării acestuia de către ambele părţi, respectiv 21 noiembrie 2018.
 
Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil prestatorului de către beneficiar, este de 33.984,21 de lei fără TVA, iar preţul unitar/buc. este de 5,07 lei fără TVA, conform propunerii financiare, anexa la prezentul contract. Mai multe detalii legate de contract puteţi consulta în secţiunea „Documente”.
 
Decontarea se va face pe baza proceselor-verbale de recepţie, a situaţiilor de plată, a ordinelor de lucru şi a facturilor emise de prestator. Firma care a câştigat contractul este River Transnav SRL.
 

Despre River Transnav SRL 

 
Este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
 
Facem menţiunea că societatea a mai derulat în trecut contracte cu municipalitatea, respectiv contracte de punere în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare de fântâni arteziene şi bazine ornamentale sau de lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii