Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:24 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Cu profit pe minus anul trecut, compania lui Michael Mihai Stanciu a câștigat un contract important la Aeroportul Delta Dunării din Tulcea (DOCUMENTE)

ro

25 Aug, 2022 00:00 793 Marime text
  • Regia Autonomă Aeroportul Delta Dunării din Tulcea a atribuit un contract de dirigenție de șantier pentru pentru proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări la obiectivul „Modernizare si extindere terminal pasageri
  • Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 20.360.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale
  • Search Corporation SRL aparține omului de afaceri Michael Mihai Stanciu iar administrator este Search AVG. Internațional, cu sediul în SUA
  • În timpul mandatului de la Ministerul Transporturilor a lui Cătălin Drulă de la USR, compania a câștigat revizuirea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului din autostrada Transilvania de la Brașov la Făgăraș
  • Totodată, Search Corporation SRL a câștigat o serie de contracte de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, printre care și proiectul „Nod  Rutier Cumpăna A4 (Km 16+700) - DN 39E”
  • De asemenea, Asocierea Search Corporation SRL – Elgis Romania SA, se ocupă și de elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru drumul expres Constanța – Tulcea din Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020
 

Regia Autonomă Aeroportul Delta Dunării din Tulcea a atribuit un contract de dirigenție de șantier pentru pentru proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări la obiectivul „Modernizare si extindere terminal pasageri; modernizarea platformei de îmbarcare-debarcare și a căii de rulare Alfa (construite în 1973) și construire platformă dedicată activităților de degivrare/ antigivrare aeronave".


Câștigătorul contractului este Search Corporation SRL care va încasa 1.572.131.78 lei fără TVA.
 
Search Corporation SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 20.360.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale.

Search Corporation SRL aparține omului de afaceri Michael Mihai Stanciu iar administrator este Search AVG. Internațional, cu sediul în SUA.
Persoană împuternicită este Search - A.V.G. Internațional SRL este același Michael Mihai Stanciu. Search Corporation SRL desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Stanciu mai deține și Ecoterra SRL și administrează Search Development Imobiliare SRL, ambele cu sediile în București.

În timpul mandatului de la Ministerul Transporturilor a lui Cătălin Drulă de la USR, compania a câștigat revizuirea studiului de fezabilitate și proiectarea tronsonului din autostrada Transilvania de la Brașov la Făgăraș.
 
Totodată, Search Corporation SRL a câștigat o serie de contracte de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Firma şi-a adjudecat în 2019 contractul „Elaborare Studiu de fezabilitate pentru obiectivul „Pasaj denivelat superior DN21 km105+500, la Drajna”, în valoare de 431.977,75 lei dar și proiectul „Nod  Rutier Cumpăna A4 (Km 16+700) - DN 39E” inclusiv rețele de utilități din culoarul investiției, localitatea Cumpăna, Comuna Cumpăna, Municipiul Constanța, Județul Constanța,  propus a fi amplasat comuna Cumpăna, sat Cumpăna,  județul Constanța, intravilan și extravilan.

În cadrul proiectului, titular este Compania  Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA prin  S.C. Search Corporation SRL.

De asemenea, Asocierea Search Corporation SRL – Elgis Romania SA, se ocupă și de elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru drumul expres Constanța – Tulcea. Proiectul “Drum Expres Constanța – Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

În 2015, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a atribuit pe data de 19 ianuarie 2015 un contract în valoare de 313.446 lei (fără TVA), prin negociere fără anunţ de participare, asocierii de firme SC Search Corporation SRL – SC Luca Way SRL.
 
Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este faptul că serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
 
Contractul prevede prestarea de “servicii de proiectare pentru reactualizarea documentaţiei tehnico-economice, reactualizarea Devizului General în vederea redepunerii Cererii de Finanţare ca Proiect Major pentru finalizarea obiectivului de investiţii "Pod rutier la km 0+540 al CDMN şi lucrări aferente infrastructurii rutiere şi de acces în Portul Constanţa”, conform licitatiapublica.ro.

Potrivit www.confidas.ro, SC Search Corporation SRL a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 15.348.015 lei, cheltuieli de 20.065.222 lei și un profit de - 4.668.788 lei la 124 de angajați. Datoriile companiei sunt de 12.172.892 lei dar figurează cu 55 contracte de achiziții publice in valoare totală de 171.998.465,67 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN39E. Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție

https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/cnair-a-semnat-contractul-pentru-elaborarea-studiului-de-fezabilitate-si-a-proiectului-tehnic-de-executie-pentru-drumul-expres-constanta-tulcea-723768.html
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii