Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce societate a bătut palma Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru servicii de actualizare a sistemului informatic Hipocrate (document)

ro

22 May, 2017 18:21 4209 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf Apostol Andrei Constanţa a atribuit recent un contract de servicii de actualizare informatică unei societăţi din Bucureşti. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede servicii de actualizare software şi suport tehnic în exploatarea sistemului informatic integrat HIPOCRATE pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf Apostol Andrei Constanţa. modalitatea de atribuire a fost negocierea fără anunţ de participare deoarece lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.  Contractul în valoare de 72.000 de lei fără TVA a fost atribuit societăţii Romanian Soft Company S.R.L..

Despre Romanian Soft Company SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 20 mai 2017, societatea Romanian Soft Company SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, Strada Prisaca Dornei nr. 2E are un capital social subscris de 285.000 de lei, integral vărsat, divizat în 2850 de părţi sociale, fiecare în valoare de 100 de lei. Asociat persoană juridică în cadrul societăţii este Genius IT Solutions SRL cu sediul în Bucureşti, Sectorul 1, strada Pechea nr. 32-36 cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 83,856% / 83,856%. Asociaţi persoane fizice sunt Gabriel Gheorghe Oprea şi Ioana Cristina Crăciun, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 8,072% / 8,072%.

Administratorii societăţii sunt Alexandra Mădălina Voicu şi Gabriel Gheorghe Oprea.  Domeniul de activitate principal îl reprezintă „Activităţi de editare a altor produse software”. 

Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 37.499.966 de lei, profit de 5.410.842 de lei şi 71 de salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii