Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS achiziționează servicii de internet de la RCS & RDS (document)

ro

14 Jul, 2021 15:01 3479 Marime text
  • Compania CT BUS achiziționează servicii internet.
CT BUS a atribuit un contract, la data de 9 iulie 2021, privind achiziționarea de servicii de internet. Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este RCS & RDS SA.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este de 435.996 lei.

Descrierea contractului

CT BUS doreste sa achizitioneze servicii internet conform conditiilor prezentate in caietul de sarcini.
AC va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 3-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 7.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante

Dumitrache Catalin - Director General Soceanu Mariana - Director Economic Cionea Adrian - Director Tehnic Nichita Anamaria - Sef Serviciu Tehnologia Informatiei Negoi Adrian - Inginer Sistem Informatic Calen Cristinel - Sef serviciu Financiar Contabil Nica Viorela - Sef Compartiment Contabiliate Tudor Dan-Cristian - Șef Birou Achiziții Petre Anisoara - Economist Birou Financiar Dumitrascu Geanina - Economist Birou Contabilitate Nistor Ion Marcel - Sef Serviciu Juridic Goga Nicolae - Consilier juridic Holban Liviu-Bogdan - Expert Achiziții.

Despre RCS & RDS SA

Societatea RCS & RDS SA a fost înființată în anul 1994, în București, sector 5 și are ca domeniu de activitate activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu.

Potrivit confidas.ro, persoane împuternicite sunt Bulgac Serghei (director), Mihai Dinei (administrator), Bogdan Ciobotaru (administrator), Valentin Popoviciu (vicepreşedintele Consiliului de Administraţie) și Dan Ioniță (administrator).

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 3.905.077.765 lei, un profit net de 243.302.980 lei și un număr de 13.056 salariați.

Societatea are 668 de puncte de lucru.

Compania Rcs & Rds SA a încheiat 5.621 contracte de achiziții publice in valoare totală de 307.955.844,36 lei. Printre autoritățile contractante se numără: Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Biblioteca Județeană Constanța sau Consiliul Județean Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii