Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul privind eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale Speciale nr.14 Tulcea, atribuit unei firme din Constanța

ro

21 Mar, 2021 08:19 3863 Marime text
  • Primăria Tulcea a încheiat un acord cadru în vederea proiectării, asistenței tehnice din partea proiectantului și execuție lucrări la obiectivul de investiție "Eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale Speciale nr.14 Tulcea" 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Proiectare, Asistenta tehnica din partea proiectantului si execuție lucrări la obiectivul de investitie "Eficientizarea energetica a "".
 
Societatea care se vor ocupa de  proiectarea, asistență  tehnică din partea proiectantului și executie lucrări la obiectivul de investiție "Eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale Speciale nr.14 Tulcea" este Ramali Construct. Atribuirea a avut loc în data de 15.03.2021.  
 
Descrierea contractului

 
 Proiectare, Asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari la obiectivul "Eficientizare energetica a Scolii Gimnaziale Speciale nr.14 Tulcea" . Proiectul face parte din Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritate de investiții 3.1: Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor.

Operaţiunea B: Clădiri publice. Obiectiv Specific: Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari.

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile.
În masura în care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate în termenul prevazut în anuntul de participare, autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari cu 6 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
 
Firma câștigătoare este Ramali Construct
  
Despre Ramali Construct

 
Societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în Constanța. Societatea are capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, compus din: 50 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar  este Haralambi Paul, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% și Halmagianu Joita, care este și administrator cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1000%. Domeniul de activitate principal al firmei îl lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 25.322.208 lei, profit de 3.295.031 lei și un număr mediu de 108 salariați.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii