Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Contracte de studii atribuite de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENT)

ro

22 Jun, 2022 17:47 1132 Marime text
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea a atribuit recent un contract de studii de evaluare ale resurselor acvatice vii în vederea stabilirii capturii totale admisibile (TAC) pe specii şi zone în RBDD (complexele lacustre din RBDD, Dunărea și brațele sale, Marea Neagră) pentru anii 2023-2026.

Potrivit LicitațiaPublică.ro, valoarea maximă estimată este în valoare de 300.000,00 fără TVA.

De asemenea a fost atribuit și un contract de Servicii pentru studii a resurselor acvatice vii TAC, în valoare de 70.000 RON.

Contractele au fost atribuite Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică Pescuit și Acvacultură din Galați.

Despre Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură – Galați 

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură – Galați are ca obiect principal activitatea de cercetare-dezvoltare în domeniul acvaculturii, pescuitului și procesării produselor acvatice vii. De asemenea, Institutul produce material biologic cu parametri bioproductivi ridicați din principalele specii de pești de cultură și alte viețuitoare acvatice.

Potrivit datelor furnizate de asas-icdeapa.ro, „Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultură” a fost înfiinţat prin Decretul nr. 33/21.02.1981, sub denumirea de „Centrul de Cercetare Proiectare pentru Piscicultură, Pescuit şi Industrializarea Peştelui Galaţi” continuand activitatea de cercetare si dezvoltare, din domeniu, a „Institutului de Cercetari Piscicole din România” ce a functionat in perioada 1947-1976.

În prezent  institutul funcționează sub denumirea de Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați, în baza legii 45 / 2009 și  H.G. 369 / 2017, ca instituție de drept public organizată ca instituție publică, cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Sişeşti”.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură – Galați are ca obiect principal activitatea de cercetare-dezvoltare în domeniul pisciculturii și desfășoară activități în conformitate cu H.G. 369 / 2017. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii