Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 23 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte atribuite de Spitalul Judeţean Constanţa pentru întreţinere şi service echipamente medicale. Cine a câştigat

ro

29 Jul, 2017 00:00 1939 Marime text
Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“, în calitate de autoritate contractantă, a achiziţionat servicii de asistenţă tehnică (întreţinere şi service post-garanţie) pentru echipamentele medicale aflate în dotarea unităţii sanitare. Este vorba despre 11 loturi care fac parte din planurile anuale de achiziţii publice, potrivit Legii nr. 98/23.05.2016.
Valoarea totală finală a contractului (contractelor) a fost de 1.509.888 de lei.
 
Procedura de achiziţie s-a realizat prin licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Data atribuirii contractului de service aparatură medicală este 25.06.2017. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul/lotul1 este Centrul Judeţean de Aparatură Medicală Constanţa, cu sediul pe bulevardul Tomis nr. 145, Constanţa. Valoarea totală finală a contractului a fost de 241.608 lei fără TVA.
 
Cel de-al doilea contract, tot pentru service aparatură medicală/loturile 2 şi 4, a fost atribuit, de asemenea, pe 25.06.2017, şi i-a revenit operatorului economic Tehno Electro Medical Company SRL, din Bucureşti. Valoarea totală a contractului este de 161.280 de lei fără TVA. În anunţul de atribuire se specifică faptul că acest contract ar putea fi subcontractat.
 
SC Tehno Electro Medical Company SRL figurează în prezent, la Registrul Comerţului, cu sediul în Bucureşti. Sub aceeaşi denumire, firma a figurat şi cu sediul la Cluj-Napoca, cu un alt cod de înregistrare fiscală, aceea apărând însă radiată în prezent la Registrul Comerţului.
 
Revenind la firma cu sediul în Bucureşti, aceasta are patru asociaţi, respectiv Oana Mirela Bucur, Bogdan Cristian Manea, aceştia figurând şi ca administratori, precum şi Bianca Cezara Manea şi Anca Daniela Manea. SC Tehno Electro Medical Company SRL, cu sediul în Bucureşti, a fost înfiinţată în anul 2010, iar la sfârşitul anului 2012 figura cu o cifră de afaceri de 72.563.132 de lei, un profit net de 20.111.578 de lei şi 20 de salariaţi.

Cel de-al treilea contract de service aparatură medicală/lot 11 a fost adjudecat de operatorul economic Medicomplex SRL din Bucureşti. Valoarea totală finală a contractului a fost de 399.600 de lei fără TVA. Asociaţii societăţii sunt Sofronia Andrei şi Lucian Mateescu. Cel din urmă are şi calitatea de administrator. Obiectul de activitate al firmei este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.

 Dutchmed SRL din Alba Iulia şi-a adjudecat cel de-al patrulea contract de service aparatură medicală/lot 7 şi 9, în valoare de 537.000 de lei fără TVA. Asociaţii societăţii din Alba Iulia este persoana juridică din Olanda Van Bilderbeek Van Halewijin Beheer Ltd. Administratorii societăţii sunt Alexandru Aurel MuşatLiliana Mariana Dumitru şi Dan Dragoş Constantin.
 
Gadagroup România SRL din Bucureşti a câştigat cel de-al cincilea contract de service/lot 5, în valoare totală de 40.800 de lei fără TVA. Asociaţii societăţii sunt S&TAG din Austria şi Constantin Octavian Netcu, care are şi calitatea de administrator şi director general al firmei.
 
Societatea Alsa Imed SRL din Bucureşti va derula şi ea contract de service aparatură medicală/loturile 8 şi 10, cu o valoare de 129.600 de lei fără TVA. Asociaţii Alsa Imed, înfiinţată în 2010, sunt Ioana şi Alexandru Saidâc. Ultimul are şi calitatea de administrator. Obiectul de activitate al societăţii constă în repararea echipamentelor electronice şi optice.
 
Contractul asistenţă tehnică (întreţinere şi service post-garanţie) pentru echipamentele medicale aflate în dotarea spitalului este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii