Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte atribuite de Primăria Mereni societăţii CO Expert Duplex (documente)

ro

18 May, 2019 00:00 3044 Marime text
Firma CO Expert Duplex SRL şi-a adjudecat de la Primăria Mereni patru contracte privind reabilitarea sistemului de alimentare cu apă.
 
Comuna Mereni a atribuit, prin procedură simplificată, contractul de achiziţie „Execuţie lucrări, proiectare (PAC, PT , DDE +CS) şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, aferente obiectivului Reabilitarea alimentării cu apa a localităţilor Mereni şi Osmancea, captare apă localitatea Osmancea” societăţii CO Expert Duplex SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.421.172,71 de lei.
 
Conform prevederilor caietului de sarcini, se vor elabora proiectul tehnic şi detaliile de execuţie în baza studiilor de fezabilitate existente, care vor fi verificate de verificator de proiecte autorizat conform Ordinului MDRAP 2264/2018. Investiţia propusă are în vedere înfiinţarea sistemului de captare apă în localitatea Osmancea, executarea sistemului de captare apă pentru localitatea Osmancea. La executarea lucrărilor, executantul va avea în vedere respectarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, inclusiv legislaţia incidentă pentru execuţia lucrărilor de alimentare cu apă şi, nu în ultimul rând, normele tehnice în vigoare.
 
Şi cel de-al doilea contract - „Execuţie lucrări, proiectare (PAC, PT , DDE + CS) şi asistenţă tehnică din partea proiectantului aferente obiectivului Captare reţea alimentare cu apa localitatea Miriştea, comuna Mereni“, în valoare de 1.039.946,88 de lei, a revenit societăţii CO Expert Duplex SRL. Conform prevederilor caietului de sarcini, se vor elabora proiectul tehnic şi detaliile de execuţie în baza studiilor de fezabilitate existente, care vor fi verificate de verificatorul de proiecte autorizat conform Ordinului MDRAP 2264/2018. Investiţia propusă a se executa are în vedere înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă în localitatea Miriştea, executarea gospodăriei de apă pentru localitatea Miriştea; alimentarea cu apă a populaţiei se va face prin branşamente individuale, după elaborarea proiectului de execuţie în etapa (PAC, PT+ DDE şi CS) şi acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor.
 
Firma CO Expert Duplex SRL a mai semnat cu Primăria Mereni contractul nr. 2199 din data de 9.05.2019, în valoare de 2.429.601,62 lei, privind execuţia lucrărilor pentru conducte de alimentare cu apă. Conform prevederilor caietului de sarcini, se vor elabora proiectul tehnic şi detaliile de execuţie în baza studiilor de fezabilitate existente, care vor fi verificate de verificatorul de proiecte autorizat conform Ordinului MDRAP 2264/2018. Investiţia are în vedere înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă în localitatea Osmancea. La efectuarea lucrărilor, executantul va avea în vedere respectarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, inclusiv legislaţia incidentă pentru execuţia lucrărilor de alimentare cu apă şi, nu în ultimul rând, normele tehnice în vigoare.
 
Şi contractul nr. 2198 din data de 9.05.2019, în valoare de 2.350.581,92 lei, a revenit societăţii CO Expert Duplex SRL. Conform prevederilor caietului de sarcini, se vor elabora proiectul tehnic şi detaliile de execuţie în baza studiilor de fezabilitate existente, care vor fi verificate de verificatorul de proiecte autorizat conform Ordinului MDRAP 2264/2018. Investiţia propusă a se executa are în vedere înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă în localitatea Mereni.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: primar Garea Silviu Floretin, arhitect- şef Vuap Sagit, economist Florea Cristian.
 

CO Expert Duplex SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, CO Expert Duplex SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Trandafir Dana Mihaela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de arhitectură.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 441.600 de lei şi profit de 150.560 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 756.961 de lei şi un profit de 434.588 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile de atribuire a contractelor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii