Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:46 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Primăria Tulcea și o firmă din județul Ilfov. Ce proiect este vizat (document)

ro

28 Oct, 2021 20:59 1921 Marime text

 
  • HR Specialists SRL va furniza servicii de consiliere si orientare profesională în cadrul proiectului "Re Start Neptun – Dezvoltare locala integrată" Cod SMIS 125671, POCU/400/4/2/125671 pentru Primăria Tulcea.
Primăria Municipiului Tulcea a încheiat un acord cadru pentru servicii de consiliere și orientare profesională.  

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „SERVICII DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ în cadrul proiectului ”Re Start Neptun – Dezvoltare locală integrată” Cod SMIS 125671, POCU/400/4/2/125671 “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de  consiliere și orientare profesională este HR Specialists SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 22.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Scopul achiziției este acela de a oferi sprijin beneficiarilor proiectului, respectiv 154 persoane din grupul țintă al proiectului ”Re Start Neptun – Dezvoltare locală integrată”, ce se implementează în comunitatea marginalizată vizată de proiect, în vederea identificării situației în care aceștia se află, a nevoilor acestora, precum și a intereselor profesionale și ulterior, de a asigura suport în optimizarea comportamentului și acțiunilor beneficiarilor în scopul integrării/reintegrării profesionale, pentru păstrarea locului de muncă sau pentru ascensiune profesională, pentru determinarea de a deveni mai activi pe piața forței de muncă, valorificarea propriei persoane, identificarea propriilor valori și interese, creșterea calității vieții, scăderea gradului de șomaj, dobândirea de competențe antreprenoriale, devenind persoane active și ocupate, participarea la formare profesională continuă, etc.

Beneficiile obținute de grupul țintă al poiectului sunt: informare profesională privind posibilitățile de încadrare în acord cu pregătirea și experiența profesională, posibilitățile de calificare/recalificare și perfecționare, orientare profesională individuală și colectivă cu accent pe conștientizarea aptitudinilor, intereselor, motivațiilor și consiliere profesională individuală și colectivă prin întocmirea bilantului profesional al persoanei consiliate, întocmirea planului individual de acțiune, organizarea de aplicații practice pentru însușirea tehnicilor de căutare a unui loc de muncă, orientarea și consilierea profesională privind competențele antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă din comunitatea marginalizată ce face obiectul proiectului.

Necesitatea acoperită prin achiziția serviciilor de consiliere și orientare profesională constă în asigurarea realizării sesiunilor individuale și de grup de: informare, orientare și consiliere profesională, pentru 154 persoane din grupul țintă al proiectului ”Re Start Neptun – Dezvoltare locală integrată”, contribuind la realizarea activității A.2.1 – Cariera – Organizarea și livrarea de sesiuni individuale și de grup de informare, orientare și consiliere.


Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 249.000 lei.
 
Despre HR Specialists SRL, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2007 și are sediul social în  ora, Voluntari, județul Ilfov.
  
Asociat unic și administrator este  Meuret Stephane Damien Guy Paul.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului . Societatea are un singur punct de lucru.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 533.768 lei, profit net de 30.391  lei și un număr de 16 angajați.

Compania Hr Specialists S.R.L. a încheiat 19 contracte de achiziții publice in valoare totală de 751.890,44  lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Teatrul de Stat Constanta , Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Ministerul Mediului.
 
Societate are un număr de  19 contracte publice.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii