Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Altex România (document)

ro

29 Dec, 2019 09:16 2246 Marime text
Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un contract de achiziționare de pachete software de îmbunătățire a sistemelor de ofertare (licențe software).
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "pachete software de  îmbunătătțire a sistemelor de ofertare (licențe software)".
 
Societatea care se va ocupa de achiziționarea pachetelor software de îmbunătătțire a sistemelor de ofertare (licențe software) este Altex România.
  
Valoarea totală a contractului este de 324.058 lei. Atribuirea a avut loc în data de 16.12.2019.
 
Descrierea contractului:  
 
Obiectivul prezentei achiziții este reprezentat de achiziționarea unui pachet de licențe care să cuprindă 204 licențe de operare clienți, 23 licențe pentru pachete de tip Office și 11 licențe sisteme de operare de tip server, trei licențe sistem de operare de tip server cu facilități de virtualizare.

Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legatură cu documentația de atribuire este de 9 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 6-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
NOTA: Solicitările de clarificări referitoare la prezenta documentație de atribuire se vor adresa în mod exclusiv în SEAP la secțiunea "Întrebări" din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar răspunsurile la acestea vor fi publicate în SEAP la secțiunea "Detalii procedura - Clarificări, decizii la documentația de atribuire" din cadrul anunțului de participare, autoritatea contractantă urmând să nu dea curs solicitărilor adresate prin altă modalitate de comunicare decât cea stabilită.
 
Firma câștigătoare este Altex România.  
 
Despre Altex România

Societatea a fost înființată în anul 2016  și are sediul social în județul Ilfov.
 
Societatea are capital social subscris de 1.087.704.324 lei, integral vărsat, compus din: 4.316.287 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 25.2 lei.  
 
Acționari sunt Cometex SRL cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 14.51%, Real Estate SRL cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12.03%, Ostahie Dan-Constantin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 73.46% . 
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice, în magazine specializate
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 3.553.929.607 lei, profit de 63.485.982 lei și un număr mediu de 3112 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria
„Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii