Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract. O firmă din Techirghiol asigură dirigenția de șantier pentru mai multe străzi din cartierul constănțean Compozitori și parcarea din Mamaia Nord (documente)

ro

24 Sep, 2020 00:00 4255 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de privind serviciul de dirigenție de șantier pentru urmărirea/verificarea lucrărilor de construcții, reparare și ranforsare a nouă drumuri din municipiul Constanța
  • Proiectul face parte din obiectivul de "Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierul Compozitori și parcare Mamaia Nord din municipiul Constanța"
  • Contractul a revenit societății comerciale B. SC PAG Building Expert SRL din Techirghiol
  • Potrivit contractului, firma din Techirghiol va încasa suma de 22.400 lei fără TVA la care se pot adăuga dacă este cazul alți 650 lei, constând în cheltuieli neprevăzute

Primăria Constanța a încheiat un contract de privind serviciul de dirigenție de șantier pentru urmărirea/verificarea lucrărilor de construcții, reparare și ranforsare a nouă drumuri din municipiul Constanța.

Proiectul face parte din obiectivul de "Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierul Compozitori și parcare Mamaia Nord din municipiul Constanța".
Contractul a revenit societății comerciale B. SC PAG Building Expert SRL, înființată în 2011, cu sediul în Techirghiol, administrată de Gherghina Peter, având ca obiect de activitate “construcții clădiri”.



În 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de 886.184 lei și un profit de 55.137 lei, active imobilizate în valoare de 1.271. 989 lei, capitaluri proprii de 140.620 lei și un număr mediu de 10 angajați. Societatea este deținută de asociații de Peter și Alexandru Gherghina.

Potrivit contractului, firma din Techirghiol va încasa suma de 22.400 lei fără TVA la care se pot adăuga dacă este cazul alți 650 lei, constând în cheltuieli neprevăzute, vezi secțiunea “documente”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii