Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract important semnat între Primăria Corbu și Orange România! (DOCUMENT)

ro

13 Feb, 2023 16:00 1219 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 26 ianuarie 2023
 
Primăria Comunei Corbu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, ce vizează implementarea „Platformei Integrate pentru Servicii Electronice și Achiziție Echipamente” în cadrul proiectului „Măsuri de instrumente pentru o administrație eficientă pentru cetățeni”.
 
Obiectul general al contractului constă în implementarea „la cheie” a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Corbu, prin:
- Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.
- Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
- Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.
 
Atribuirea a avut loc pe 26 ianuarie 2023, valoarea contractului fiind de 1.675.000 lei, iar câștigător este Orange Romania.
 
Despre Orange Romania SA
 
Platforma Confidas.ro, Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.
 
Radcom Inv este deținută, în proporții egale, de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
 
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.
 
Pentru a revenit la Orange Romania SA,  conform Confidas.ro, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditori, în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison.  
 
În 2021, Orange Romania SA a declarat 2.377 de angajați, profit peste 597,08 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,84 de miliarde de lei.
 
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
 
Conform sursei citate, compania Orange Romania SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 466.241.254,21 de lei.
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Pregătiri pentru online Școala Gimnazială din Hamcearca, județul Tulcea, dotată cu laptopuri și tablete. Primăria investește 26.000 de euro, față de 39.000, cât estimase (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii