Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de servicii de arhivare documente atribuit de Spitalul Clinic Județean Constanța unei firme înființate de unul dintre actualii vicepreședinți ai CJC

ro

23 Jan, 2021 00:00 3869 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sf. Apostol Andrei’’ din Constanța a atribuit recent un contract privind servicii de arhivare documente
  • Este vorba despre un acord cadru pentru următoarele 24 de luni
  • Câștigător a fost desemnat Dobrogea Arhiserv SRL din Constanța
  • Firma a fost înființată în urmă cu mai mulți ani de Stelian Gima (n.r. vicepreședintele CJ), iar la începutul anului 2015 a fost preluată de Goga Daniela


Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sf. Apostol Andrei’’ din Constanța a atribuit recent un contract privind servicii de arhivare documente din cadrul instituției și a secțiilor exterioare.
Este vorba despre un acord cadru pentru următoarele 24 de luni, cu o valoare minimă de 684.648 lei fără TVA și o valoare maximă de 800.880 lei fără TVA.
Câștigător a fost desemnat Dobrogea Arhiserv SRL, cu sediul social în Constanța.

Firma a fost înființată în urmă cu mai mulți ani de Stelian Gima (n.r. vicepreședintele CJ), iar la începutul anului 2015 a fost preluată de Goga Daniela.
Gima a eplicat pentru ZIUA de Constanța că urmare a problemelor de sănătăte pe care le-a avut în 2014, a decis să renunțe la afacere și s-o predea.
În 2016, potrivit Monitorului Oficial, firma îşi deschide un punct de lucru în municipiul Constanţa, pe strada Aurel Vlaicu nr. 265 iar Goga a decis cesionarea la valoarea nominală a 13 părţi sociale, în valoare de 130 de lei, în favoarea lui Constantin Florian (n.r. fost membru PDL), reprezentând cota parte participare la beneficii şi pierderi de 65%.

În urma cesionării, capitalul social îşi va păstra structura şi va fi deţinut de asociaţi în următoarea structură: Daniela Goga deţine un număr de 7 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei şi valoare totală de 70 de lei, reprezentând un procent de 35% din capitalul social total al firmei, iar Constantin Florian deţine un număr de 13 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare şi în valoare totală de 130 de lei, reprezentând un procent de 65% din capitalul social total al firmei.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această licitație.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii