Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:51 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste jumătate de milion de lei Asigurare auto Casco pentru maşinile Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

ro

24 Aug, 2019 00:00 1038 Marime text
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a achiziţionat „Servicii de asigurare auto Casco“ de la Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA. Contractul „Servicii de asigurare auto Casco pentru 87 de autosanitare şi autoturisme, pentru perioada 2019 - 2020“ are o valoare de atribuire de 519.000 de lei.
 
Astfel, se vor încheia 12 poliţe de asigurare pentru un număr maxim de 87 de autosanitare ce aparţin parcului auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa pentru care este necesară încheierea de asigurări CASCO pentru perioada 2019 - 2020. Cantitatea minimă care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfăşurare a acordului-cadru este o poliţă Casco, iar cantitatea maximă este de 12 poliţe Casco.
 
Persoane cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii, sunt: dr. Bădescu Laurenţiu - manager general, ec. Iacob Monica Elena - director economic, dr. Cealera Ionuţ - director medical, ing. Dorcea Alexandru - inginer, Onea Iulia – asistent-şef, ec. Dogea Lica - economist , ec. Roman Elena - economist, ec. Dinu Cătălina Carmen - economist, Tudor Elena - funcţionar, Gula Nicoleta – economist. Toate documentele vor fi completate şi de către ofertantul asociat, subcontractant sau terţ susţinător.
 

Asirom Vienna Insurance Group SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 424.939.437,2 lei, integral vărsat, este compus din 4.249.394.372 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Asirom Vienna Insurance Group SA este controlată de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria, cu 86,4467% din capitalul social, LVP Holding GMBH, din Austria, cu 13,2003% din capitalul social, Listă Acţionari Persoane Fizice şi Juridice (811 acţionari), cu 0,353% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt: Ionuţ Bogdan Zamfirescu - membru în directorat, Ionescu Cristian Eduard - preşedinte al directoratului, Havasi Judit Agnes - membru în consiliul de supraveghere, vicepreşedinte consiliu de supraveghere, Bazon Octavian - membru în directorat, Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere, Nicolae Iliuţă - membru în consiliul de supraveghere, Meghea Daniela - vicepreşedinte al directoratului, Hans Raumauf - preşedinte consiliu de supraveghere, Roland Gröll - membru în consiliul de supraveghere, Gătăianţu Dan-Junior - membru în directorat. Cenzorii companiei sunt: KPMG Audit SRL, Pricewaterhousecoopers Audit SRL. Asirom Vienna Insurance Group SA desfăşoară activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă).
 
În anul 2015, firma cu 890 de salariaţi a avut o pierdere de 50.510.109 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Asirom Vienna Insurance Group SA a avut 814 salariaţi şi un profit de 4.640.327 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 783 de salariaţi şi un profit de 7.590.352 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii