Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de distribuire a merelor către elevi, încheiat de CJC cu aceeaşi firmă Flomir Brand SRL înfruptă elevii din Constanţa cu fructe. Pe bani mulţi, de ani mulţi (document)

ro

15 Jan, 2015 00:00 2951 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit, în penultima zi a anului trecut, un contract în valoare de peste şapte milioane şi jumătate de lei societăţii Flomir Brand SRL Constanţa.
 
Acordul-cadru a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise electronice şi are ca obiect „Furnizarea de mere, transportul şi distribuţia la unităţile de învăţământ pentru elevii din ciclurile primar şi gimnazial de stat şi privat din judeţul Constanţa, în anii şcolari 2014 - 2018”, în cadrul „Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli”.
 
Interesant este faptul că aceeaşi firmă a câştigat un contract identic în anul 2010. La vremea respectivă, cotidianul Ziua de Constanţa relata că era cel puţin surprinzător cum o firmă înfiinţată în septembrie 2009, care pare să fie fără nicio legătură cu autorităţile judeţene şi administrată de un tânăr de 23 de ani a reuşit să câştige un contract de peste 11 miliarde de lei fără TVA, la vremea respectivă, pentru patru ani, perioadă în care le-a distribuit elevilor merele din programul guvernamental.
 
Potrivit datelor Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în 2009, obiectul de activitate fiind „Alte activităţi de telecomunicaţii". Unic administrator şi asociat al firmei era Florin Mircea Necula, în vârstă de 28 de ani, firma fiind singura pe care o deţine.
 
La ora actuală, conform datelor de la Registrul Comerţului, Florin Mircea Necula are 5% din firmă, restul de 95 de procente fiind deţinute de Anca Marina Samoilă, din Mizil, Prahova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mami 15 Jan, 2015 10:56 Pai care mere ,a verificat cineva ce mere se dau copiilor,sunt mici si stricate iar de nr ce sa mai spun ca nu ajung nici jumatate. Si uite asa castigul il imparte cu cine trbuie,asa ca cum sa nu castigi din nou.