Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu UM 02022 Constanţa obţinut de o firmă din Sibiu. Ce valoare are contractul (document)

ro

20 Jun, 2017 21:49 3690 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ministerul Apărării Naţionale prin U.M. 02022 Constanţa a atribuit recent un contract de servicii de reparare şi de întreţinere a aparatelor de măsurare, de testare şi de control. Conform licitatiapublica.ro, obiectul controlului îl reprezintă serviciile de diagnosticare şi revizie la echipamente de detecţie, identificare şi monitorizare CBRN-RAID M, RAID-S şi SVG-2. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă din partea SC Rom Tech SRL Sibiu, aceasta fiind declarată câştigătoare. Valoarea estimată totală a fost  951.215, 28 lei, iar oferta venită din partea societăţii câştigătoare a fost  177.452 lei.

Despre SC Rom Tech SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 20 iunie 2017, societatea, înfiinţată în anul 1996 are sediul social în municipiul Sibiu, strada Marius Sturza nr. 5A. Firma are un capital social subscris de 318.000 de lei, integral vărsat, divizat în 31.800 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Marian Costei cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 20% / 20% şi Camelia Costei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 80% / 80%. Camelia Costei este şi administratorul societăţii care are ca domeniu de activitate principal comerţul cu ridicata nespecializat.

Conform Ministerului de Finanţe, societatea a raportat pentru anul 2016, o cifră de afaceri netă de 7.645.633 de lei, profit de 65.113 de lei şi 16 salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii