Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu o firmă din Constanța încheiat de Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea (DOCUMENT)

ro

08 Jan, 2022 17:39 2796 Marime text
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea a atribuit recent un contract de achiziție Kit-uri dulciuri .
 
Potrivit Licitatiapublica.ro în cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară 4 – Incluziune socială și combaterea sărăciei, Obiectivul tematic - Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9.ii - Integrarea socio-economică a comunităților marginalizate, cum ar fi rromii , Obiectivul specific 4.2 - Reducerea numărului de comunități marginalizate (non-romă) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate, Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Tulcea, în calitate de Lider de parteneriat, Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea în calitate de Partener 1 şi Şcoala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” în calitate de Partener 2 implementează Proiectul Re Start Neptun - Dezvoltare locală integrată, cod SMIS 125671, proiect aprobat conform contractului 6314/17.05.2019, POCU/400/4/2/125671.
 

„Prin proiectul “Re Start Neptun – Dezvoltare locala integrată” se propune implementarea de măsuri integrate în domeniul educației, ocupării, locuirii și serviciilor sociale și de sănătate, cu acțiuni multiple asupra populației din zona marginalizată, ce vor oferi întregii comunități marginalizate posibilitatea să se dezvolte și să iasă din statutul de comunitate săracă. Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea – Partener 1 în proiect este responsabilă de implementarea activităților din domeniul social, respectiv Activitatea A4. Sprijinirea dezvoltării/furnizării de servicii sociale/furnizarea de servicii, inclusiv în cadrul centrelor comunitare integrate (medico-sociale). În acest sens, se vor achiziționa produse astfel: Lotul 3 - Kit-uri dulciuri (A4.6) - LOT RELUAT“ – se arată în anunțul publicat pe LicitatiaPublica.ro.

 
Valoarea totala a achiziției (fără TVA) este de 17.500 lei.
 
Contractul a fost atribuit SC Black Sea Euro Investment SRL din Constanța.
 
Despre SC Black Sea Euro Investment SRL
 
Conform datelor furnizate de Confidas.ro, interogată la data de 8 ianuarie 2022 societatea Black Sea Euro Investment SRL a fost înființată în anul anul 2007 și are sediul social în Constanța, strada Sola 123, Parcela 113/11/2 lot 2 Constanța.
 
Firma are ca obiect de activitatea activită de ambalare.
Pentru anul 2020 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.066.943 de lei, profit de 118.854 lei și 8 salariați.
Unic asociat în cadrul firmei este Mihai Cantaragiu, acesta fiind și administratorul firmei.
 
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania BLACK SEA EURO INVESTMENTS SRL a încheiat 17 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.144.649,10 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii