Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:58 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu Nuclearelectrica pentru o firmă din București. Ce valoare are acesta (document)

ro

09 Jul, 2017 21:52 1426 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de furnizare consumabile pentru prelevări probe, recipiente. Cvonform licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut, iar din cele patru oferte primite câștigătoare a fost declarată societatea Premium Chem Expert SRL cu sediul social în București, strada Gura Ialomiței nr.10. Valoarea contractului este de 123.005,09 lei fără TVA.

Despre Premium Chem Expert SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 9 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2014 și are un capital social subscris de 1000 de lei, integral vărsat.

Asociați în cadrul societății sunt Cristinel Costache și Valentin Dinescu, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Cei doi sunt și administratorii societății ce are ca domeniu principal de activitate intermedierile în comerţul cu produse diverse.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 892.533 de lei, un profit de 127.143 lei și doi salariați.

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii