Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:22 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu Nuclearelectrica, obținut de o societate din Brașov. Ce valoare are contractul și ce servicii vor fi furnizate (document)

ro

15 Dec, 2017 11:29 1809 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de servicii de gestionare a personalului, cu excepția serviciilor de plasare și de asigurare de personal. Conform licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea de servicii de evaluare a potențialului managerial, respectiv servicii de evaluare a competențelor manageriale prin metoda feedback 360 ° la Sucursala CNE Cernavodă astfel:
 
- servicii de evaluare a potențialului managerial al candidaților pe posturi de conducere / șefi de compartimente în vederea includerii în planul de succesiune / promovării pe posturi de conducere / șefi de compartimente
- servicii de evaluare a competențelor manageriale ale personalului de conducere și șefilor de compartimente prin metoda ,,feedback 360 de grade’’
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă din partea Great People Inside SRL, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea estimată a contractului a fost de 219.450 de lei, iar cea finală a ajuns la 213.645 de lei.
 
Despre Great People Inside SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 15 decembrie 2017, societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Braşov, Strada Miraslau nr. 35, Județul Braşov. Societatea are capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat.

Asociați în cadrul firmei sunt Doru Dima, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 55% / 55%, Bogdan Florea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 5% / 5%, Cosmin-Mircea Bucur, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 10% / 10% și Gheorghe Cercel, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%.

Doru Dima este administratorul societății ce are ca domeniu de activitate ”activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.
 
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 2.957.358 de lei, profit de 5.267 lei și 29 de salariați.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii