Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract câștigat la limită de o firmă din Cernavodă cu Nuclearelectrica. Oferta, cu 18 bani mai mică decât valoarea estimată (document)

ro

11 Jul, 2017 19:45 3240 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica a atribuit recent un contract de servicii de manipulare manulă și mecanizată a produselor din depozitele CNE Cernavodă”. Conform licitatiapublica.ro, locul principal de prestare a serviciilor este CNE Cernavodă. Valoarea inițială a contractului a fost 9.180.183,36 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar oferta primită din partea SC General Concrete Cernavodă SRL a fost declarată câștigătoare, aceasta fiind cu 18 bani mai mică decât valoarea inițială estimată. Mai exact, societatea din Cernavodă va furniza serviciile contractate contra sumei de 9.180.183,18 lei fără TVA.

Despre General Concrete Cernavodă

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului interogat la data de 10 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Cernavodă, strada Unirii, județul Constanţa. Societatea are un capital social subscris de 1.975.000 lei, integral vărsat. Unic asociat în cadrul firmei este Valentin Popescu, acesta fiind și administratorul societății.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţial.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 83.738.666 de lei, un profit de 1.407.651 de lei și 371 de salariați.

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii