Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit Salvamar și prim-ajutor pentru stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter și Olimp (document)

ro

16 Jun, 2020 00:00 3009 Marime text
  • Primăria Mangalia a atribuit un contract de servicii publice de salvare acvatică - salvamar și posturi de prim-ajutor.
 
Primăria Municipiului Mangalia a atribuit un contract de servicii publice de salvare acvatică - salvamar și posturi de prim-ajutor pentru sezonul estival 2020.
 
Societatea câștigătoare este Callatis Club Nautic SRL, firmă care s-a ocupat de aceste servicii și în anii trecuți.
 

Descrierea contractului

Servicii publice de salvare acvatică - salvamar și posturi de prim-ajutor pe plajele cu destinație turistică din Municipiul Mangalia și stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Olimp pe durata sezonului estival 2020.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 1.500.000 lei.
 

Despre Callatis Club Nautic SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înmatriculată în anul 2004 și are sediul social în Jupiter. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Asociaţi persoane fizice în societate sunt Adrian Preda, George Lipoveanu şi Georgian Lipoveanu. Administrator în firmă este George Lipoveanu. Callatis Club Nautic SRL desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă.
  
Pe anul fiscal 2017, societatea a avut 22 de salariaţi, a raportat o cifră de afaceri de 1.976.477 lei şi un profit de 944.817 lei.
 
George Lipoveanu a fost preşedinte al UNPR Constanţa.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

Citește și:

Callatis Club Nautic şi-a adjudecat de la Primăria Mangalia contractul privind prestarea serviciilor de salvamar în sudul litoralului (document)

Serviciile de salvare acvatică, salvamar şi posturi de prim ajutor pe plajele din sudul litoralului, asigurate de Callatis Club Nautic SRL (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii